MÉS per Mallorca demana explicacions per la successió d’incendis al Parc Natural de s’Albufera de sa Pobla

MÉS per Mallorca ha registrat una bateria de preguntes al Govern de les Illes Balears per demanar explicacions relatives a la successió d’incendis que durant les darreres setmanes està afectant el Parc Natural de s’Albufera de sa Pobla. A més, la formació ecosobiranista ha demanat també explicacions al Congrés dels Diputats sobre l’actuació de la Guàrdia Civil al respecte.

En concret, el partit ecosobiranista ha registrat preguntes al Govern de les Illes Balears en les quals demana si s’estan investigant tots els focs ocorreguts recentment al Parc Natural de s’Albufera i si hi ha indicis què els incendis que s’hi han ocorregut recentment han pogut ser provocats.

En aquest sentit, a més, MÉS per Mallorca demana a l’executiu quins mitjans pensa posar en marxa per dur a terme les investigacions necessàries per esclarir l’ocorregut i si, en cas de comprovar-se que els incendis han estat provocats, si farà pública aquesta informació, els noms de l’autor o autors responsables, així com la intencionalitat amb la qual es van dur a terme.   

Així mateix, el partit ecosobiranista ha demanat també quin control duu el Govern respecte a les cremes controlades al Parc Natural de s’Albufera i quines mesures de prevenció s’hi duen a terme.

Finalment, MÉS per Mallorca, a través del diputat Vicenç Vidal, ha demanat al Congrés dels Diputats sobre quina és l’actuació de la Guàrdia Civil relativa als incendis succeïts al Parc Natural de s’Albufera, si s’estan investigant els fets i quines mesures tenen previstes per evitar-los.