El Consell de Mallorca rebutja l’ampliació de la Residència Huialfàs de sa Pobla

Els partits polítics de l’Ajuntament de sa Pobla, de manera unànime, el passat Ple del mes de novembre de 2023, va aprovar la moció segons la qual sa Pobla s’insta al Consell de Mallorca a l’ampliació de la Residència Huialfàs fruit de la compra per part de l’IMAS, durant l’anterior govern, del solar contigu a la residència.

El Partit Popular, IxSP, MÉS per sa Pobla, PSIB-PSOE, El Pi i Vox varen acordar traslladar la petició a la institució insular de Mallorca, a fi d’ampliar les instal·lacions i els serveis que prestam a la gent gran.

Unes setmanes més tard, en el període d’aprovació dels pressuposts del Consell de Mallorca, el govern PP i VOX no va pressupostar l’ampliació de les instal·lacions i va rebutjar l’esmena de MÉS per Mallorca per incloure aquesta actuació.

Una vegada més, l’estratègia incoherent del Partit Popular té conseqüències negatives per sa Pobla. Quines explicacions, a les persones que careixen d’una plaça a la Residència Huialfàs, tenen per haver desaprofitat un any?