MÉS per sa Pobla reclama a la Conselleria accelerar la construcció de l’escola nova

MÉS per sa Pobla ha registrat una moció a l’ajuntament per reclamar al conseller d’educació Antoni Vera i al seu equip que prioritzin la construcció de la nova escola de sa Pobla.

El grup municipal de MÉS recorda que “aquest projecte és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius” i considera que, per aquest motiu, és inajornable la construcció de la infraestructura.

Tal i com ha apuntat el portaveu, Antoni Simó Tomàs, l’ajuntament i l’administració autonòmica d’esquerres han fet moltes passes per arribar a la situació actual: des de l’adquisició dels terrenys, fins a la tramitació del projecte i la posada en marxa del centre provisional, establert al parc de Can Cirera Prim.

“Exigim al Govern que complesqui amb sa Pobla i amb la comunitat educativa i que aprofiti tota la feina feta per dotar un municipi com el nostre, molt necessitat d’infraestructures, de l’escola nova definitiva que necessita”, ha dit Tomàs coincidint amb l’inici del mes de setembre i aquest nou curs escolar 2023-24. “Esperam i treballarem, com sempre hem fet, perquè aquest sigui el darrer curs sense escola nova”, ha conclòs el també tinent de batle de l’Ajuntament.

Enllaç a la moció completa.