PRESENTAM ELS ACORDS DE FUTUR

MÉS per sa Pobla feim públics els acords de govern signats que guiaran la gestió municipal dels propers 4 anys. Els resultats de les eleccions municipals del passat 28 de maig expressen el suport de la ciutadania als partits integrants. La voluntat del tercer pacte és continuar governant des de l’acord i el consens ampli, situant els interessos del municipi de sa Pobla i de la seva gent en el centre de les polítiques.

Els partits sotasignants, ixSP, MÉS, PSIB-PSOE i El Pi, que des de 2015 hem format govern, tornam a reafirmar el compromís de continuar amb les polítiques de millora i benestar en favor dels poblers i pobleres. Un pacte que estableix les principals fites per als propers anys en el nostre municipi. Seguidament establim els compromisos assolits en aquest acord: “Acords de futur per a sa Pobla. Compromisos de governabilitat del pacte 2023 – 2027 de l’Ajuntament de sa Pobla”.