MÉS per sa Pobla vol posar gespa artificial per fer més accessible l’estadi municipal

El candidat al Consell, Jaume Alzamora, dona suport a la proposta: “Augmentarà l’estalvi energètic i el futbol base i les famílies aprofitaran millor les instal·lacions”

El candidat de MÉS per sa Pobla a la batlia, Antoni Simó Tomàs, i el candidat de MÉS a la presidència del Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, han presentat junts una proposta per millorar l’accés a les instal·lacions esportives del muncipi. Tomàs ha anunciat que, amb el suport econòmic del Consell, el seu partit té la intenció de substituir el camp de gespa natural de l’estadi municipal per un altre de gespa artificial. D’aquesta manera, ha explicat, “es podrà fer servir molt més tranquil·lament el camp i serà més accessible per a tothom. És una obra que beneficia a 400 futbolistes”.

Alzamora ha dit que té la voluntat “que el Consell ajudi l’ajuntament de sa Pobla a fer front a una reforma que augmentarà l’estalvi energètic i hídric i que farà que el futbol base i les famílies aprofitin millor les instal·lacions”.

Antoni Simó Tomàs ha assenyalat que la proposta d’instal·lar gespa artificial al camp de futbol és fruit de les trobades ciutadanes que va dur a terme MÉS per sa Pobla per elaborar el programa de govern. Entre els avantatges d’aquest canvi de model, el candidat a la batlia destaca que és “una proposta que hem plantejat als dos clubs de futbol del municipi” i que té beneficis esportius, com ara que s’aprofitarà millor l’espai i molts més jugadors podran gaudir de jugar a l’estadi gros. A més, destaca MÉS per sa Pobla, té beneficis a nivell ambiental i econòmic: es consumeix menys aigua i energia i la inversió s’amortitza aviat perquè beneficia directament uns 400 usuaris de cop.