Antoni Simó Tomàs: “Tenim un projecte guanyador que interpel·la tots els poblers”

MÉS per sa Pobla fa una demostració en la presentació de la candidatura, on han assistit més de 300 persones.

MÉS per sa Pobla ha fet aquest diumenge migdia la presentació de la seva llista electoral al complet amb l’assistència de més 300 persones. Sota el lema “Sortim a guanyar”, el candidat a la batlia i actual tinent de batle, Antoni Simó Tomàs, ha presentat “un projecte per a totes les persones de sa Pobla, venguin d’on venguin i independentment del que hagin votat en el passat”. 

L’acte també ha comptat amb la presència d’alguns dirigents i candidats de MÉS per Mallorca, entre ells, el candidat a la presidència del Consell, Jaume Alzamora, qui ha assegurat que “els municipis han d’actuar amb coratge i valentia per tirar endavant projectes innovadors i transformadors. N’Antoni Simó lidera un projecte municipalista i amb visió àmplia. De fet, el municipalisme és i serà un dels pilars bàsics en la construcció de la Mallorca que volem i des del Consell també serem devora els ajuntaments com el de sa Pobla per donar-los suport en els projectes de millora del poble”.

Així mateix, Tomàs ha destacat algunes de les propostes del programa de govern, com ara “la implantació definitiva de la recollida porta a porta, el nou pla general per repensar l’urbanisme, l’ampliació de la depuradora i la desnitrificadora, la reclamació de la nova escola i el planejament d’un nou institut, el corredor verd de l’estació de tren a la plaça del Mercat i a Crestatx i la reforma de l’estadi municipal per poder-lo aprofitar millor i que hi entrenin i competeixin més jugadors de totes les categories”. El candidat també ha fet balanç d’algunes de les fites aconseguides els darrers vuit anys de participació de MÉS als pactes de govern municpal. En són exemples “els contractes de neteja viària i recollida porta a porta, l’èxit de les tasques de cribatge massiu durant la pandèmia, la consolidació del poble com a referent cultural gràcies al festival de Jazz, el Festival Alexandre Ballester i Art i Copes, entre d’altres propostes, el procés de participació Sa Pobla Futur i la instal·lació d’enllumenat led”.

L’agrupació de MÉS per sa Pobla duu setmanes de feina intensa de precampanya. Segons valoren internament, “estam davant un moment històric al municipi en què la possibilitat de tenir un batle de MÉS és real i evident, ho reconeix tothom”. Per això, el missatge de Tomàs ha estat insistir a presentar-se com “un lloc de trobada per a tothom que vulgui millorar el poble amb nosaltres”. 

Antoni Simó Tomàs també ha destacat la capacitat de MÉS per sa Pobla per fer “una llista renovada, amb gent nova que conflueix amb la gent de sempre. Un total de 26 persones, 14 dones i 12 homes, preparades i il·lusionades, totes amb inquietuds i recorreguts diferents, però amb el mateix objectiu de fer de sa Pobla un poble millor on viure-hi”. 

La llista de MÉS per sa Pobla la formen, en aquest ordre: Antoni Simó Tomàs, Catalia Serra, Biel Payeras, Catalina Munar, Catalina Cristina Socias, Jaume Ribas, Margalida Terrasa, Toni Mir, Catalina Canyelles, Toni Rubio, Rafel Socias, Maria Socias Amorós, Joan Cladera, Maria Antònia Serra, Xesca Pericàs, Maria Crespí, Antoni Torrens, Margalida Vidal, Tomeu Perelló, Clàudia Soberats, Antoni Fernández, Maria Magdalena Amengual, Antoni Ponce, Marina Soler, Esperança Serra i Miquel Ferrer.