Antoni Simó Tomàs: “Tenim la gent i les idees que necessitam per guanyar les eleccions i governar sa Pobla”

MÉS per sa Pobla dona el sus a la precampanya amb la inauguració d’un nou local

Antoni Simó tallant la banda inaugural

El candidat de MÉS a la batlia de sa Pobla, Antoni Simó Tomàs, ha assegurat aquest dissabte que la formació “de la gent compromesa i les idees progrssistes que necessitam per guanyar les eleccions del maig i governar l’Ajuntament de sa Pobla”. L’actual tinent de batle ha fet aquestes declaracions durant la inauguració del nou local de la formació a la cantonada dels carrers Església i Escola.

El coordinador de MÉS per Mallorca i candidat a la presidència del Govern de les Illes Balears, Lluís Apesteguia, també ha participat a l’acte. “En Toni i jo tenim moltes coses en comú: tots dos ens vàrem presentar molts joves i tots dos hem lluitat anys per dur idees ecologistes i progressistes als nostres municipis. Jo tenc l’honor d’haver estat el primer batle d’esquerres d’un municipi tan conservador com Deià des de la Transició i estic segur que n’Antoni Simó Tomàs serà el primer batle d’esquerres de la història de sa Pobla”, ha dit. La número 2 al Parlament, la també batlessa Maria Ramon, també ha acudit a l’acte.

L’agrupació de MÉS per sa Pobla, segons han explicat en un comunicat, duu mesos treballant en la rehabilitació d’aquest local que ara “s’ha de convetir en un lloc obert a la ciutadania i posat al servei de les pobleres i poblers que volen debatre la millor manera de millorar el municipi”. L’agrupació de MÉS ja treballa intensament per acabar de bastir la seva proposta per a sa Pobla, tant en termes de sa Pobla com de llistes electorals, i per això ha decidit obrir abans que cap altre partit aquest nou espai a la ciutadania i situar-se en un lloc cèntric i de pas, ben conegut i en un local transparent i envoltat de finestrals.