MÉS per sa Pobla proposa mesures per a desestigmatitzar les malalties de salut mental


MÉS per sa Pobla presentarà al ple municipal una bateria de propostes encaminades a la prevenció, detecció i l’abordatge de la conducta suïcida
.

Segons les dades de l’Observatori del Suïcidi de les Illes Balears, el suïcidi és la segona causa de mort en la població fins als 18 anys a les nostres illes. Les temptatives de suïcidi s’han incrementat entre un 25 i un 30%, aproximadament, entre infants i adolescents a Balears a causa de la pandèmia de la COVID-19. 

MÉS per sa Pobla ha decidit presentar al proper Ple municipal una bateria de mesures per a prevenir, detectar i abordar la conducta suïcida i, a més, un seguit de propostes per a sensibilitzar i promocionar la salut mental i eradicant els estigmes socials que se’n deriven.