MÉS per sa Pobla insta a donar suport a la ILP del GOB

El Ple de l’Ajuntament de sa Pobla, dijous dia 2 de juny, debatrà una moció presentada pel grup municipal MÉS per sa Pobla en recolzament a la Iniciativa Legislativa Popular “Llei de Benestar per les Generacions Presents i Futures” del GOB. 

MÉS per sa Pobla instarà a la resta de partits del consistori a donar suport al manifest de suport dels batles i batlesses i representants electes municipals de les Illes Balears, en coordinació amb la FELIB, a la ILP, després de l’èxit de convocatòria del gran mosaic humà realitzat a la Plaça Major de Palma de dissabte passat. 

Antoni Simó Tomàs, primer tinent de batle i regidor de Cultura, Serveis Urbans i Planejament urbanístic, que va assistir a la concentració juntament amb altres membres de l’agrupació de MÉS per sa Pobla, afirma que “el nostre poble necessita, especialment, redoblar esforços en matèria de sostenibilitat” i, per aquesta raó “presentam aquesta moció de la societat civil esperant que l’aprovin tots els partits pensant en les generacions de poblers i pobleres que vindran”. 

El Ple de la Corporació tendrà lloc aquest dijous a partir de les 19h i es podrà seguir per sapoblaradio.cat