MÉS per sa Pobla reclama millores en el servei postal de
Correos

Les condicions laborals i els canvis logístics en el sistema de repartiment fan baixar la qualitat del servei a la ciutadania i a les empreses de sa Pobla, segons els ecosobiranistes.

MÉS per sa Pobla insta a l’empresa Correos a modificar l’actual política de reestructuració i retallada del servei públic postal. Els ecosobiranistes han presentat una moció al ple de l’Ajuntament de sa Pobla demanant la cobertura dels llocs de feina estructurals suprimits a la Unitat de Repartiment de sa Pobla i a millorar la qualitat de les condicions laborals dels carters. Segons MÉS per sa Pobla, les actuals polítiques de gestió de la Direcció de Correus “han provocat un empitjorament del servei postal al municipi pobler amb dies sense servei, invasió de l’espai públic dels vehicles i massificació a la pròpia Oficina de Correus”.

El servei postal és un dret

Els serveis postals, declarats durant l’estat d’alarma com a serveis essencials i reconeguts com un element de vertebració i cohesió territorial, són un valor arrelat en la vida social dels municipis des de la prestació d’un servei públic, contribuint al desenvolupament econòmic dels mateixos, facilitant i donant accessibilitat al dret de la ciutadania, empreses i administracions a disposar d’un servei postal a preu assequible i de qualitat. MÉS per sa Pobla reivindica les millores en el servei postal de Correus que permetin garantir els drets a la ciutadania i unes condicions laborals dignes pels carters.