MÉS per sa Pobla proposa decréixer en salons de joc i cases d’apostes

El grup municipal de MÉS ha presentat, per al proper ple de l’Ajuntament de sa Pobla, una iniciativa per limitar la concessió de noves autoritzacions per a salons de joc o cases d’apostes presencials amb l’objectiu de decréixer en número d’establiments d’aquest tipus.

La ludopatia afecta especialment, segons l’Informe del Mercat del Joc Online, a la població més humil i jove, provocant greus conseqüències acadèmiques, laborals, econòmiques, socials, familiars i legals. Per raons de prevenció d’addiccions i patologies derivades del joc entre la societat més precària i la joventut de sa Pobla, MÉS proposa al consistori local una bateria de propostes encaminades a restringir les terminals d’apostes “per una qüestió de salut pública”. “La resposta responsable davant d’aquesta situació ha de ser la d’oferir alternatives sanes, integradores i de futur. De la crisi no se’n surt tirant de la ‘ruleta’”, ha sentenciat Antoni Simó Tomàs.