Les bases de MÉS per sa Pobla consideren que es compleix el seu programa electoral

36 persones han participat al procés participatiu de l’assemblea de MÉS per sa Pobla amb l’objectiu de fer un diagnòstic de l’estat del poble i proposar mesures per millorar-lo.

Antoni Simó Tomàs: “L’important és seguir treballant per donar resposta als reptes que té sa Pobla”.

24 de maig. Coincidint amb l’equador del mandat a nivell municipal, MÉS per sa Pobla ha realitzat un balanç del treball realitzat fins ara per tal de planificar els reptes dels propers anys. Fins a 36 persones han participat en el diagnòstic i pla d’acció de l’agrupació poblera de MÉS.

Compliment del programa electoral

Les persones que han participat del procés participatiu, militants i simpatitzants, consideren; majoritàriament, que MÉS per sa Pobla està complint amb el programa electoral actual en el si del govern municipal. A més, defensen que el partit ecosobiranista ha gestionat correctament la crisi derivada per la Covid-19 i que han contribuït de forma determinant al canvi polític al municipi.

En el qüestionari, els participants valoren positivament aspectes com la millora de l’oferta cultural i lúdica i fixen prioritats, com ara la millora de la seguretat, l’aplicació del reciclatge porta a porta i la feina en favor de la inclusió i l’educació.

Lideratge

També es valora de forma unànimament positiva la figura de l’actual tinent de batle i president de l’agrupació, Antoni Simó Tomàs. El líder dels ecosobiranistes ha destacat que “l’important és saber com respira la nostra gent, com veu el poble i seguir treballant per donar als reptes que té sa Pobla”.