Les festes de Sant Antoni a sa Pobla “revifen” cada any més

MÉS per sa Pobla atribueix l’augment significatiu de la participació a la col·laboració entre l’associacionisme organitzat i la institució municipal.

Any rere any a sa Pobla, les festes de Sant Antoni estan repletes d’actes i activitats que tenen un marcat caràcter popular i multitudinari. Juntament als actes tradicionals i ja consolidats, els darrers anys s’han incorporat al programa oficial tot un conjunt d’iniciatives provinents d’entitats i col·lectius del municipi que han modelat, en alguns casos, i incorporat, en d’altres, una nova perspectiva a la festa: més inclusiva, innovadora i participativa. El cercavila del “sus” d’inici de la festivitat, el passacarrers popular que dóna la “benvinguda al clamater”, el Concert a l’església, la cursa popular “Sa Llego” o el “Fogueró i glosada popular” de dia 16 són exemples d’èxit d’assistència. Des de MÉS per sa Pobla consideren que “les festes de Sant Antoni revifen cada any més” i atribueixen l’augment significatiu de la participació a la col·laboració entre l’associacionisme organitzat i a la institució municipal.