Antoni Simó Tomàs: “Me present per ser el primer batle d’esquerres de sa Pobla”

IMG_6366

MÉS per sa Pobla creu que durant l’actual mandat “s’ha avançat molt” i que “es fan necessaris quatre anys més per seguir transformant el municipi”

Aquest dijous horabaixa, MÉS per sa Pobla ha duit a terme una assemblea en que ha elegit Antoni Simó Tomàs (sa Pobla, 1990) candidat a batle per a les properes eleccions municipals. Tomàs ha estat tinent de batle durant aquest mandat i ja va encapçalar la llista de la formació el 2015.

El cap de llista ha volgut fer una avaluació positiva del mandat actual. Així mateix, ha declarat que “es fan necessaris quatre anys més per seguir transformant el municipi” i continuar amb els projectes iniciats. Tomàs ha assegurat que MÉS per sa Pobla concorrerà a les eleccions amb l’objectiu d’obtenir la batlia i amb l’aval de la feina feta. “Ara me present per ser el primer batle d’esquerres de sa Pobla, que sempre n’ha tengut de conservadors”, ha dit.

Inconformistes, però optimistes

A les eleccions municipals de 2015, MÉS per sa Pobla va triplicar el número de vots respecte la convocatòria anterior i va esdevenir imprescindible per a formar un pacte de govern amb IxSP, El Pi i el PSIB-PSOE. Tot i així, Antoni Simó Tomàs assegura que la candidatura té marge per continuar creixent gràcies a l’aval de la feina feta pels regidors de MÉS a l’equip de govern i a la tasca del partit per renovar-se i augmentar la seva presència a sa Pobla.

“Tres anys i mig de govern a l’Ajuntament de sa Pobla ha permès avançar en moltes coses”, declara el tinent de batle i regidor de Cultura, Innovació i Participació Ciutadana, Antoni Simó Tomàs. Fa referència al sanejament dels comptes i la reducció del deute municipal a la meitat, a l’augment significatiu dels percentatges de reciclatge, a la reobertura de la ràdio local, a la millora de les infraestructures, a la transparència en la dotació de subvencions o al dinamisme social i cultural generat des de l’àrea de Cultura.

No obstant això, el portaveu del grup municipal de MÉS reconeix que algunes mesures no s’han assolit plenament, com la implantació del sistema de reciclatge porta a porta o la nova escola: “som inconformistes, hem posat les bases per a que els projectes tenguin continuïtat en el futur”. Sobre aquestes fites en concret, el candidat de MÉS ha precisat que s’han pogut fer millores la gestió de residus i augmentar el percentatge de reciclatge amb informació als ciutadans i incentius fiscals. Així mateix, també ha afegit que el projecte de l’escola nova ja està encaminat i que falten pocs tràmits perquè l’Ajuntament pugui posar un solar a disposició de la Conselleria d’Educació.

MÉS en forma i a punt per fer campanya

L’assemblea d’aquest dijous també ha servit per elegir Antoni Simó Tomàs com a portaveu de MÉS per sa Pobla, a Joana Maria Comas com a tresorera i a Biel Payeras com a secretari. Amb aquesta actualització i posada en punt de l’organització, MÉS ha fet una posada a punt a nivell intern per a poder-se dedicar a la campanya.

“Ara i fins al maig toca sortir al carrer i explicar a les pobleres i poblers la nostra feina i les nostres propostes”, ha assegurat Antoni Simó Tomàs. A més, MÉS continua treballant per acabar de bastir una llista electoral representativa de la diversitat i el dinamisme de la ciutadania de sa Pobla. El proper acte de la formació obert a tota la ciutadania serà dia 17 de febrer. MÉS per sa Pobla organitza un dinar en què vol presentar la seva candidatura i donar el tret de sortida a la precampanya.