Antoni Simó Tomàs: “Posar gespa artificial a l’estadi municipal donaria millor resposta a les necessitats del futbol pobler”

La formació ha dut a terme aquest diumenge un dinar de suport al seu candidat que ha aplegat més de 100 persones al local de Can Cirera Prim de sa Pobla

image-2019-02-17 (1)

El tinent de batle i cap de llista de MÉS per sa Pobla ha donat a conèixer aquest diumenge una de les propostes del seu programa per a les properes eleccions municipals. Es tracta de substituir l’actual gespa natural de l’Estadi Municipal on juga el Poblense per gespa artificial. D’aquesta manera, tant aquest club com l’altre, l’Athlètic Huialfàs, podrien aprofitar millor les instal·lacions esportives i els jugadors de futbol base disposarien de més lloc per entrenar.

“Posar gespa artificial a l’estadi municipal donaria millor resposta a les necessitats del futbol pobler”, ha declarat Antoni Simó Tomàs quan ha llançat aquesta proposta durant el dinar de suport a la seva candidatura que MÉS per sa Pobla ha organitzat aquest diumenge a Can Cirera Prim. Més de 100 persones han assistit a la trobada, en què han intervingut tant Antoni Simó Tomàs com la diputada Joana Aina Campomar i que ha estat amenitzada pel grup de música local Acoustic Outsiders. “Persones feineres com n’Antoni Simó són les que fan que els equips de govern de pacte funcionin i puguin millorar la vida dels ciutadans”, ha apuntat Campomar.

image-2019-02-17

A més de presentar algunes noves propostes com la reforma del camp de futbol, MÉS per sa Pobla ha fet balanç de la feina feta a l’hora de liderar algunes de les mesures que ha dut a terme l’Ajuntament durant aquest mandat i s’ha mostrat optimista a l’hora d’encarar les properes eleccions. “Hem estat la millor medicina contra ‘el sempre s’ha fet així’ i volem 4 anys més per seguir millorant sa Pobla”, ha sentenciat el candidat a batle.