Sa Pobla encamina els pressupostos participatius

photo_2018-09-03_16-34-56

El proper dilluns dia 10 de setembre a les 20 hores, a l’Ajuntament de sa Pobla, es celebra una reunió informativa amb les associacions i entitats municipals per tal d’explicar en què consistirà el procés participatiu.

L’objectiu de la proposta de l’equip de govern és posar les bases dels futurs pressupostos participatius de l’any 2019, on la ciutadania podrà decidir en què es dedica un percentatge de la despesa municipal.

Aquest procés constarà de tres fases. La primera consisteix en elaborar propostes i hi participarà tant l’Ajuntament com les associacions. Seguidament, s’exposaran públicament a la ciutadania. La darrera fase és l’elecció, que culminarà el procés participatiu.

“És positiu que les associacions decideixin una part de les inversions municipals”

Segons el primer tinent de batle i regidor de Participació, Antoni Simó Tomàs (MÉS), és una mesura positiva de cara al futur: “perquè complim el compromís de donar la veu a la societat organitzada i a la ciutadania”. A més, ha destacat el caràcter “inèdit” d’una política de participació ciutadana al municipi pobler.