Sa Pobla normalitza el topònim a Facebook i Instagram


ARA_sapobla

Un mes després que el batle en funcions de sa Pobla, Antoni Simó Tomàs (MÉS), enviés una carta a Facebook i Instagram per demanar el canvi en la toponímia local -passar de “La Puebla” al nom oficial de “sa Pobla”-, la companyia nord-americana ha rectificat i corregit el nom del municipi. A partir d’ara, els usuaris poblers/es d’aquestes conegudes xarxes socials podran localitzar de forma “normalitzada” el nom del seu poble d’origen.

Agraïments

El regidor ecosobiranista està content d’haver aconseguit aquesta fita i anima a la resta de municipis a reivindicar la toponímia municipal pròpia, en llengua catalana: “agraesc que Facebook i Instagram hagin estat sensibles a la nostra demanda de reconèixer sa Pobla amb el nom oficial, institucional i popular“.