Sa Pobla (re)sintonitza la seva ràdio

photo_2018-07-03_16-59-40photo_2018-07-03_16-59-40

Des del passat 1 de juliol, els poblers i les pobleres poden tornar a escoltar la ràdio municipal de sa Pobla, aquesta vegada, a través del dial 107.1 FM (abans 88.2). Dia 5 de juliol, una vegada finalitzada la fase de proves, Sa Pobla Ràdio emetrà en directe el plenari municipal.

Sobre la reobertura, Antoni Simó (MÉS) recorda que “per primera vegada la ràdio té un projecte i una certificació de la instal·lació que li dóna garanties”. El regidor -artífex de la reobertura- recalca, a més, la inversió de l’Ajuntament de sa Pobla en la compra d’equipaments que fan que la ràdio “estigui tècnicament ben dotada i sigui un servei de qualitat”

Una ràdio per a tothom

Sobre la participació a la ràdio, el regidor Simó afirma que “aviat publicarem les activitats i cursos de formació per voluntaris que tenguin una proposta de fer un programa”. S’espera que el nou projecte es cobreixi progressivament a través de col·laboracions ciutadanes, que disposaran de tota l’ajuda que puguin oferir els tècnics de la ràdio, encara que hi haurà un magazín de dilluns a divendres de 10 a 12 hores a càrrec de la periodista Maria Àngels Hernàndez.


Escolta l’entrevista realitzada el primer dia d’emissions, dia 2 de juliol de 2018, a Antoni Simó Tomàs de la mà de la periodista Maria Àngels Hernàndez. Com a responsable de la reobertura de l’emissora pública i municipal de sa Pobla, Simó explica els fonaments de la nova ràdio i comenta altres temes d’actualitat del municipi.