Tots junts feim més poble

Sa Pobla, malgrat no ho sembli, és un municipi caracteritzat per un elevat dinamisme social. Som un poble actiu i ho hem sigut al llarg de la història.
Cada vegada més persones, de forma col·lectiva, canalitzen les seves inquietuds i es marquen objectius a través de la seva participació en entitats, associacions, col·lectius o altres tipus de forma organitzativa.

Des de Més per sa Pobla volem posar en valor el dinamisme associatiu del nostre poble. Totes aquestes entitats, associacions i col·lectius que tenim,  enriqueixen -de forma altruista-  la vida social, cultural, intergeneracional, esportiva i de qualsevol àmbit del nostre poble. En definitiva, milloren la qualitat de les relacions humanes entre els poblers i pobleres. Sense totes elles, aquest poble no seria el mateix.

Experiència i renovació: junts feim més poble

L’agrupació local de Més celebra positivament la recent creació d’entitats a sa Pobla a nivell esportiu, com l’ Athlètic Huialfàs, o en l’àmbit cultural com és el cas del col·lectiu sa Negreta o la Iniciativa Cultural Poblera. També agraeix, com no podia ser d’altra manera, al gran ventall de persones que fa temps que, en comú, treballen per una sa Pobla més cohesionada des de tots els nivells.

Amb el ferm convenciment que entre l’experiència i bagatge dels que hi ja eren i l’esperit de renovació i innovació dels que vénen, farem entre tots i totes una sa Pobla més viva, sentida i estimada.