Més per sa Pobla posa ordre a les ajudes i critica la opacitat del PP

El passat 18 de novembre es publicà al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) la primera convocatòria d’ajudes a les entitats i associacions sense ànim de lucre de sa Pobla. El 30 de desembre es feien públiques: 45.000€ a entitats socials i culturals.

El grup municipal Més per sa Pobla ha denunciat en un fil de Twitter aquesta setmana a l’oposició (Partit Popular) la seva absoluta opacitat i manca de transparència en els processos administratius per a dotar de subvencions a les associacions beneficiàries.

“Tenen poca legitimitat per a parlar de bona gestió”

El regidor de Participació, Joventut, Innovació i Cultura, Antoni Simó Tomàs, ha criticat al grup de l’oposició la seva inacció o conllevància amb els dubtosos -per desconeguts- procediments d’assignació de recursos i ha assenyalat que, en aquest sentit, «tenen poca legitimitat per a parlar de bona gestió». Des del govern municipal, Tomàs ha estat l’encarregat de redactar els requisits i criteris per a adaptar les ajudes a la legalitat.

“Hem pagat a les entitats com toca, llei en mà, malgrat les seves notes de premsa criticant-nos”

El jove regidor ha volgut destacar, a més, que per primera vegada a sa Pobla es pagaran a les associacions «com toca, llei en mà, malgrat els populars enviïn notes de premsa criticant-nos». Finalment, lamenta que s’hagin de destacar aquestes notícies quan haurien de ser «normals».