Es presenta l’edició 2017 d’Art i Copes amb més acitivitats i més artistes

Aquest dematí s’ha presentat al Museu Can Planes una nova edició de Art i Copes, la versió poblera d’una nit de l’art, que reuneix les exposicions artístiques i l’oferta gastronòmica del nostre poble i que enguany tendrà lloc el proper divendres 27 d’octubre. En aquesta edició l’exposició central serà a càrrec de Rafel Caldés, escultor en pedra, que estarà acompanyat per alguns dels seus amics i deixebles, titulant-la Rafel Caldés i amics. Aquesta exposició s’inaugurarà a les 20 hores i servirà per donar el sus a l’Art i Copes 2017.
L’oferta cultural es composa d’un ampli programa d’exposicions: més de 35 artistes repartits en 23 espais. Com a novetat cal destacar l’acte d’homenatge a Alexandre Ballester que es durà a terme a la plaça que porta el seu nom a càrrec del col·lectiu AAArts i la fundació ACA. Un altre dels epicentres de la nit serà la Fundació Joan Soler, que reunirà Maria Soledat Cladera & friends, Miquel Micer, Florentí Roy i Pep Cirer. Altres artistes que no faltaran a la seva cita amb Art i Copes seran Ferran Pizà, Vicenç Ochoa, Toni Curro, Cati Mari Alorda, David Campaner o Pep Amengual, entre d’altres.
Més enllà de l’ampli catàleg d’exposicions, al llarg de la jornada s’exposaran a la Plaça Major els treballs realitzats pels alumnes dels centres educatius del municipis en el marc de l’activitat Art & Kids. Enguany la temàtica elegida ha estat la consciència mediambiental a partir de l’any mundial del Turisme Sostenible. A més a més, durant les primeres hores, els infants podran gaudir de la Ludoteca on podran realitzar diferents activitats. També en el marc d’aquesta diada de les arts es celebrarà la tradicional festa de les llanternes, organitzada per les associacions de pares i mares dels centres poblers.
photo