Visita a les zones afectades per les pluges: carreteres

Després de les contínues plogudes d’aquests dies, alguns membres de l’equip de govern hem acompanyat a Mercedes Garrido, consellera responsable de carreteres del Consell de Mallorca. La visita ha estat per avaluar els problemes de les crescudes de l’Albufera, que inunden la carretera i algunes construccions properes a la zona de l’albufera. Val a dir que les zones properes a l’albufera són zones altament inundables, fet cíclic i natural que a indrets que abans tot era natura, aquesta segueixi el seu cicle.

La consellera ha avaluat de primera mà la situació que es genera a les zones limítrofes de l’Albufera, i més concretament de la carretera. Garrido ha volgut presentar les intensions de fer una carretera més ampla i alta per a augmentar-ne la seguretat.

Aprofitant la visita hem anat a la carretera d’Inca, a l’altura del pont. On s’ha demanat la possibilitat d’arreglar el vial de sortida de la carretera, ja que no es garanteix una bona visibilitat. També en aquella zona és fàcilment inundable i és per això que s’ha demanat de posar-hi remei en una actuació concreta en el Torrent.

photo_2017-01-24_15-32-19