Sa Pobla recupera la platja de s’Enfront

Després d’anys de reclams no ha estat fins a la configuració del nou consistori que s’ha realitzat una reclamació formal de les terres manllevades al municipi pobler. Cal recordar que la zona de les platges de Muro –sempre anomenat s’Enfront– formava part de la configuració del municipi pobler, que en un moment donat es va perdre sense saber molt bé les causes.

Aquest capvespre s’ha convocat una tensa reunió amb els pobles limítrofs de sa Pobla: Muro i Alcúdia; en la qual s’ha insistit per part de sa Pobla amb la reorganització territorial i que “se’ls hi tornàs unes terres que sempre havien estat pobleres, i que se’ls van robar”. Encara que les negociacions han estat tenses, sobretot entre sa Pobla i Muro, s’ha arribat a l’acord en què Muro cedia les terres a canvi de la festivitat de Sant Antoni –cal destacar que Muro sempre hi havia demostrat certa gelosia amb la festivitat. Muro també ha reclamat el pont que sa Pobla té damunt una rotonda, però els negociadors han dit que avui no tocava parlar d’això.

“Tampoc no és una proposta nova, durant la campanya vam deixar entredit que s’Enfront tornaria a ser nostre, i ara ha estat una realitat. Tot a canvi d’una festeta que feim per gener”, assegura el regidor de MÉS per sa Pobla, i primer tinent a batle de l’Ajuntament de sa Pobla, Antoni Simó Tomàs.\r\n\r\nRecorda, escrit el 28 de desembre 😉