MÉS per sa Pobla lamenta el paper de Partit Popular de sa Pobla

Més per sa Pobla lamenta profundament el paper que ha fet el Partit Popular de sa Pobla en la sessió plenària d’avui a l’Ajuntament de sa Pobla. En el moment de tractar la qüestió de la constitució de la comissió negociadora sobre la demanda presentada per l’arquitecte municipal Bartomeu Villalonga, el grup popular ha esgrimit que l’equip de govern volia estendre una cortina de fum sobre el cas per, acte seguit, rebutjar el debat i abandonar la sala de plens.

Entenem que aquesta fugida d’escena respon a la voluntat d’amagar la passivitat de l’equip de govern encapçalat pel Biel Serra, que no només no va emprendre una postura activa per resoldre el cas sinó que va encomanar dues auditories que l’Ajuntament va pagar i que no es trobaven a les dependències municipals fins el passat dilluns 5 de setembre després del requeriment de l’actual equip de govern. Tant es varen amagar que no es posaren en coneixement del servei jurídic i no l’adjuntaren a la causa.

Potser no es volia debatre aquesta qüestió per desconeixement o potser perquè l’ús real dels informes era distint al que seria lògic: voldrien usar-lo com a arma politica contra l’oposició. Si no és per aquest motiu, no entenem perquè es malbarataren prop de 8000€ en aquesta qüestió, ja que l’equip de govern del PP no els emprà pel que els hauria d’haver emprat.