MÉS per sa Pobla lamenta la necessitat d’haver d’utilitzar herbicides

La regidoria de Medi Ambient, lamentà que el mitjans adscrits al servei no siguin suficients per eliminar les males herbes de forma tradicional. No obstant això, amb la voluntat de millorar la situació i donar resposta a les peticions dels ciutadanes i les ciutadanes de sa Pobla, demanà a l’empresa una solució per millorar aquesta situació, de forma ràpida.

En vista que a nivell d’eficiència temporal i espacial, el mètode tradicional és complicat, s’ha optat per la utilització del mètode convencional, en motiu de l’emergència per a eradicar el problema. Tanmateix la intensió d’aquesta regidoria és la de “millorar el poble, la salut de les persones que hi viuen i continuant fer la bona feina”, assegura Munar. No s’ha respost de la millor manera que aquest partit considera, però sí de la forma més àgil i ràpida, encara que es treballarà per la implantació del mètode tradicional d’eliminiació de males herbes, que com hem pogut comprovar si es fa de forma periòdica l’eficiència és major i per tant fa innecessari l’us d’herbicides de forma tan intesiva.

Informació tècnica:

L’herbícida que s’utilitza és focalitzat (no s’espargeix).

Els productes utilitzats són de menor concentració de glisofat, dels que s’havia utilitzat fins ara.

No són perillosos per a la salut de les persones, encara que demanam que no es mantingui activitat reiterada per la zona durant uns dies.