Es demana la retirada del elements restants de les antenes de Son Basca

A la passada legislatura, gràcies a la pressió dels pares i mares de la comunitat educativa es va aconseguir la retirada de les antenes de telefonia mòbil a l’entrada del poliesportiu. L’antic consistori simplement no renovà el conveni que es perllongava any per any, i l’empresa estava obligada a retirar la instal·lació en un termini de tres mesos, segons estava conveniat. Ara bé, Airtel, –l’actual Vodafone– que era la beneficiària, va desmuntar únicament les antenes, i deixà elements inherents a la instal·lació encara muntats. Seguidament us deixam unes quantes fotos per mostrar al que ens referim:photo_2016-08-24_15-45-13El batle en funcions, Antoni Simó Tomàs, la setmana passada encarregà un informe sol·licitant la viabilitat de complir el conveni de les antenes, i així retirar els elements que encara hi queden (la torre i l’alternador). El conveni, que afirma que en tres mesos s’ha de tenir la feina feta, pareix que no s’ha duit a terme, perquè han passat ja tres anys. “S’envià una carta a Vodafone, recordant que tenen una feina concreta a haver d’acabar. Necessitam fer el nostre poble un poc més agradable a la vista, i depurar tots aquells elements nocius de l’urbanisme que fan del nostre municipi un problema. Es comença per petites coses, i la presa d’iniciatives i voluntats dels ciutadans per tenir un poble més net i més segur”, afirma Tomàs.