Sa Pobla acollirà el seu primer camp de treball per a millorar el poble.

El camp de treball acollirà a joves de tot l’estat que

realitzaran intervencions artístiques a zones degradades.

Ahir a Son Tugores (Alaró) es va fer la presentació oficial dels projectes de camps de treball, entre els quals cal destacar el projecte de sa Pobla, el qual quedà seleccionat per la seva proposta innovadora.

El projecte de sa Pobla parteix de la idea de fer una gran intervenció artística “d’street art”, a alguna zona degradada. L’activitat tot i que és tancada amb una inscripció per a persones d’arreu de l’estat espanyol, hi haurà algunes activitats artístiques que seran obertes a la gent del poble. Es farà durant l’estiu tot aprofitant les festes de Sant Jaume i Santa Margalida, amb la intensió de fer participar aquesta gent a les activitats de les festes. A més a més, tot i que la intensió és fer una intervenció de embergadura, també es vol combinar amb un cercle de xerrades sobre art de carrer i altres branques artístiques.

El tinent a Batle i també regidor de Joventut de l’Ajuntament de sa Pobla valora molt positivament la proposta que comptarà amb la gestió de “Verd Persiana” (una empresa que treballa per a les activitats en el lleure). Tomàs comenta que si bé el camp de treball és una intervenció artística ben fomentada, el projecte tendrà efectes beneficiosos pel poble no només a nivell participatiu sinó a nivell urbanístic ja que millorarà i embellirà les zones degradades del poble.photo_2016-05-06_15-38-40 photo_2016-05-06_15-38-54