L’Ajuntament de sa Pobla inicia una campanya contra els voluminosos

L’Ajuntament de sa Pobla ha iniciat una campanya per eradicar la mala praxide deixar voluminosos a la via pública. La necessitat d’actuar sobre l’increment de la presència de voluminosos ha estat sempre una constant, i és per això que l’àrea de Medi Ambient ha iniciat una campanya visual per mostrar a la població que no està permès deixar geleres, mobles, impressores, enderrocs, etc. al carrer o als contenidors. La campanya, que ha optat per enganxar uns vinils als contenidors recordant que no es poden deixar voluminosos, pretén reduir el nombre d’aquests tipus de residus a la via pública. A més a més, la campanya recorda el servei gratuït de recollida a domicili de voluminosos, telefonant al 971 523 007.
Els voluminosos són residus perillosos que estan a l’abast de qualsevol persona potenciant d’aquesta manera la transmissió de malalties i la possibilitat de causar incidents de qualsevol mena. És per això que la regidora de Medi Ambient, Catalina Munar, demana el “compromís de tota la ciutadania a tenir el poble net”.
 Evernote Camera Roll 20160528 223618Evernote Camera Roll 20160528 223617