MÉS per sa Pobla rebutja els herbícides per a protegir la nostra terra

Munar decideix encarregar la neteja de forma tradicional i no utilitzar herbícides als indrets de sa Pobla

La regidora de Medi Ambient, Serveis socials i Sanitat de l’Ajuntament de sa Pobla, Catalina Munar, ha apostat per no esquitar amb herbicida les males herbes del municipi, i la neteja es farà de forma tradicional. D’aquesta manera la regidora assegura que “el respecte a la Terra Mare és molt més gran, i és d’extrema necessitat, en un món que pateix les conseqüències d’un sistema que el malmena”.

El mètode tradicional (amb eines agrícoles), assegura una major eficiència, més respecte, i a més, no fer el malbé la terra amb químics innecessaris. L’aposta no tendrà cap despesa extra a l’Ajuntament de sa Pobla, i millorarà la qualitat de la terra, i del nostre ecosistema. A més a més, reduïm el consum de productes químics, com ara el RoundUp de la transnacional Montsanto. La regidora destaca la responsabilitat que tenim tots d’actuar localment i pensar globalment, i primer de tot es fa “privant als productes d’aquestes grans empreses de ser utilitzats al nostre poble, tot respectant així la salut dels i les veïnades, els i les treballadores i el nostre ecosistema”.