MÉS per sa Pobla avala i impulsa el canvi de secretari per a propiciar el canvi

MÉS per sa Pobla ha apostat sempre pel canvi de l’Administració local és per això que el canvi de secretari ajudarà a agilitzar-lo.

MÉS per sa Pobla ha estat valent, tot sabent la situació de l’antic secretari del nostre Ajuntament, sempre ha tengut clar que la sortida era la designació d’un nou secretari. “Teníem clar que si volíem canvi, la figura del secretari de l’Ajuntament era clau per encaminar-lo. I no només canvi polític, sinó organitzacional”, explicava el portaveu de MÉS, Antoni Simó Tomàs. A més a més, el ja antic secretari excedia una plaça sense ser revisada en comissió de serveis per un bon grapat d’anys (quan el màxim són cinc), i cap dels anteriors consistoris van posar mà dura a iniciar el canvi de secretari, o almenys en posar en qüestió la seva plaça.

El procés de selecció es va fer en tots els criteris legals (exposició pública, entrevista…). L’elecció d’Antoni Amengual fou que d’entre els tres candidats presentats a aspirar a la plaça, era el que més competències i mèrits se li podia reconèixer. Tant la Conselleria d’Administracions Públiques com el Col·legi de Secretaris l’avalen com un bon professional. Amb ell l’Ajuntament podrà generar canvis importants, i ja estem treballant per a la configuració de la seu electrònica -que tanta falta ens fa. “Mentre que des de la primera setmana (el portaveu de MÉS i també regidor d’Innovació) ja es va encaminar cap a l’administració electrònica, en cap moment es va moure fitxa. En un dia de l’arribada del secretari ja hem mogut fils a TIC Mallorca per a la incorporació de la seu electrònica”, assegura Tomàs.

Aquesta com a més altres accions és una mostra fiable que la presència de MÉS dins el consistori millora no només l’Ajuntament, sinó a totes i tots els poblers.