MÉS per sa Pobla combat la poca transparència heretada del PP

Els esforços del regidor es centren en combatre la poca transparència del PP i denuncia la deixadesa de l’antic equip de govern.

Una altra dosi de realitat per l’antic equip de govern. Una altra mostra de la deixadesa de la poca transparència de l’antic equip de govern que no només deixaren un poble desolat econòmicament, sinó que segons un estudi, es demostra la nul·la transparència política i econòmica de l’Ajuntament governat pel Partit Popular de Serra i companyia. L’estudi que es realitzà durant el mes de gener fins el mes d’abril de 2015, en què sa Pobla està en última posició del rànquing que ha establert l’estudi que avui publicava l’Ultima Hora.

Encara que no està publicada, el regidor d’Innovació, Antoni Simó Tomàs ha dissenyat una plana web pensada precisament a ser una finestra entre el ciutadà/na i l’administració, tot creant un portal de ciutadà per agilitzar tràmits. A més a més, un menú resum i d’accés directe a espais informàtics per a mostrar l’Ajuntament i tot el que l’envolta, entre els accessos n’hi ha un només centrat en la Transparència.
Paral·lelament s’ha tramitat l’accés al Portal de transparència de la FEMP. I ara per ara el regidor assegura que només es dedicarà aquest temps a publicar el web ja que s’ha dedicat durant aquest temps a la Setmana de la Infància i la Joventut. Vos deixam amb una mostra prototip del home del web.1931485_1693100460978698_6570756726283555598_n