Sa Pobla engega la campanya Sigues l’Exemple.

La falta de civisme i la poca preocupació per a mantenir el poble net pareix ser la norma imperant al municipi pobler. Encara que no és un fenomen gaire estès, sí que és vistós i dóna mala imatge a l’ens urbana del poble. Per exemple, és habitual veure carrers bruts per excrements de gossos, llosques, fems, voluminosos i demés. Després d’aquesta falta de compromís d’alguns persones la regidoria de Medi Ambient optà per fer una visualització molt clara d’aquests actes. És per això que a principi d’any s’inicià una campanya per a millorar l’embelliment urbanísitic del poble.\r\n

La campanya es centra aquesta vegada en els animals domèstics i ha anat acompanyada d’un periode d’informació policial, i infraccions per a aquelles persones no compleixin les normes.poster xipvacuna photo_2016-06-05_21-11-36 photo_2016-06-05_21-11-48 photo_2016-06-05_21-11-55