MÉS per sa Pobla presenta la seva precampanya amb el lema “Gràcies per plantar cara”

Dijous dos d’abril MÉS per sa Pobla va organitzar una berenada a la plaça major de sa Pobla per presentar oficialment l’inici de la precampanya per guanyar l’Ajuntament al Partit Popular al maig. L’acte va consistir en una berenada de panades que va precedir el discurs del cap de llista, Antoni Simó Tomás, que després es va fotografiar amb alguns dels membres de la candidatura.

“Gràcies per plantar cara” és un lema que vol reconèixer les diferents formes en que la gent ha plantat cara a les polítiques austericides, fanàtiques i antimallorquines del PP. És un reconeixement a la tasca de tots aquells anònims imprescindibles que s’han indignat durant aquesta legislatura i que són qui realment donen vida a sa Pobla.

MÉS per sa Pobla vol ser l’instrument de la ciutadania per donar la batalla també a l’Ajuntament i transforma la indignació en canvi. Vol ser un projecte plural que faci de palanca del canvi al municipi de sa Pobla.

En el seu discurs, Antoni Simó Tomás ha criticat la falta d’inversions a sa Pobla en els pressuposts per al 2015 del Consell i el Govern. També ha acusat la posició de l’equip de Biel Serra i de la candidata del PP a sa Pobla respecte a l’educació, la sanitat i la importació de residus, entre altres temes. Les persones que ocuparan els primers llocs a la candidatura de MÉS per sa Pobla i que acompanyaran n’Antoni Simó són en Rafel Socias i na Catalina Munar.photo-2