Sopar de candidatures

Aquest dissabte dia 14 de març MÉS per Mallorca va celebrar el sopar de candidatures d’arreu de tot Mallorca. Un sopar que quedà reflectida la força i el recolzament que té el nostre partit a nivell de tot Mallorca. Agrupacions de tota l’illa es concentraren a Binicomprat, de les qual MÉS per sa Pobla no hi va faltar.photo_2015-03-16_13-18-48

A continuació reproduïm el discurs del candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern, Biel Barceló:

“El dia 24 de maig tenim un referèndum. Hem de triar entre 2 models: els partits que defensen el model econòmic i social que ens ha portat en aquesta duríssima crisi o la proposta de la coalició MÉS per Mallorca. La nostra proposta és molt clara: Volem un canvi de polítiques, no només de persones. I volem liderar aquest canvi. Perquè tenim l’experiència, la il·lusió i gent preparada. La proposta programàtica de MÉS es basa en tres pilars:

1r pilar: TRANSPARÈNCIA, PARTICIPACIÓ I CORRUPCIÓ 0

2n pilar: UN GOVERN PREPARAT

3r pilar: DECIDIR DES DE LES BALEARS SOBRE LES COSES QUE ENS AFECTEN

Som la força progressista més arrelada al territori. La que més candidatures presentarà. La que més regidors i batlies té, i la que més regidors i batlies sumarà. En aquestes eleccions municipals, nosaltres som l’alternativa al PP. Per això estam en disposició de liderar el canvi que aquest país necessita.

Perquè indignar-se no basta. Hem de fer molt MÉS”.