Hola, som MÉS que mai.

Segurament aquesta sigui una de les primeres entrades, d’un bloc que pretén ser una mena d’altaveu del què és el nostre partit, a qualsevol hora i a qualsevol persona. Tothom està convidat a saber de nosaltres, a ser partícep de la política del seu poble, en confiar –per poc que sigui– amb la política…

MÉS per sa Pobla pretén ser l’espai comú de l’esquerra poblera, sustentat pels valors progressites i socials, que demanen la defensa del territori, de la llengua i la cultura, del benestar social, dels drets dels ciutadans. Vol ser un espai de diàleg per tal de fer front comú a totes les actituds repressores, conformistes i ignorants que ens governen.

Junts, a una sola veu volem, evidentment, el millor pel poble, el millor per la gent i el millor pel nostre territori. Per això et convidam sempre a dir la teva, perquè creim que la política es fa des de la base, des de la gent. D’aquesta manera feim una política de peus a terra, que s’atén a les necessitats de la gent, dels que vivim el dia a dia a sa Pobla, i volem fer que aquest dia a dia sigui enriquidor, no només per nosaltres que ja som aquí, sinó pels que vendran, i faran de sa Pobla aquell poble que voldran. Emperò, ara és el nostre torn, i és el torn de voler fer envant el nostre poble, en sentit comú i força. El canvi està en les nostres mans.