Antoni Simó Tomàs encapçala la “revolució democràtica” que durà el canvi a sa Pobla.

El jove sociòleg de 25 anys és elegit candidat de MÉS per sa Pobla a la Batlia: “representam el canvi, noves idees i noves formes d’entendre la política, i volem construir una societat plural, integrada, compromesa i culta”

El jove sociòleg de 25 anys Antoni Simó Tomàs i Canyelles ha estat elegit per l’Assemblea Local de MÉS per sa Pobla com a candidat a la Batlia d’aquest municipi. Avui ha estat presentat en un acte a Sa Congregació, al qual han estat convidats els mitjans de comunicació i que ha comptat amb el suport d’amics i membres de MÉS per sa Pobla.

La portaveu de MÉS per sa Pobla, Margalida Vidal, l’ha presentat com “un candidat jove, molt preparat, i té tot el suport de l’Assemblea Local de MÉS per sa Pobla per aconseguir el canvi a sa Pobla”. El coordinador general de MÉS per Mallorca i candidat a la Presidència del Govern, Biel Barceló, també li ha donat el suport: “Estic molt content que un candidat jove hagi fet la passa per aconseguir el canvi necessari, també a sa Pobla”; i ha destacat que “MÉS per Mallorca cobreix tot el territori, som la força progressista amb més implantació territorial”.

Antoni Simó Tomàs ha afirmat: “Som el projecte del canvi, l’espurna que visibilitza i millora l’esperit transformador del nostre poble. Representam la revolució democràtica que sorgeix des de la base per fer front a les imposicions injustes que ens fan des de dalt”. Ha refermat el compromís amb els “valors progressistes, l’ecologisme, la democràcia, la justícia social i econòmica, la defensa del territori”, per “construir una societat plural, integrada, compromesa i culta, que no es deixi trepitjar”.

El candidat ha conclòs: “MÉS per sa Pobla representa el canvi, noves idees i noves formes d’entendre la política, i conjuga la renovació, amb la presència de candidats i candidates joves i cares noves, com jo, amb l’experiència que hi aporta tota la gent que ja hi participava i que continua participant en el projecte”.

Antoni Simó Tomàs té 25 anys, és sociòleg (per la UB) i ha començat Antropologia a la UOC. Ha participat en nombroses iniciatives socials i culturals de sa Pobla: escoltes, associació Pa i Mel, cavalcada dels reis, piromusical, OCB de sa Pobla, etc.20150212_candidat_sa_pobla-ce9d3