Assemblea 1

Més per sa Pobla celebrà el passat dissabte dia 21 la seva primera assemblea a can Verdal. Pensam que des de les assemblees es genera un bon clima de debat: proper i aprofitós. No només aprenem nosaltres, sinó totes les persones que assisteixen se’n van amb una cosa més al cap. Som húmils, no sabem de tot; és per això que volem comptar amb tu perquè ens diguis la teva (sigui proposta, sigui crítica).

Els temes d’aquesta primera assemblea foren d’allò més interessant. Parlàrem de Serveis Socials, de Sanitat, de Participació ciutadana, d’Agricultura i de Medi Ambient. La disussió fou enriquidora i arribàrem a propostes d’allò més interessants que no només farien del nostre poble un poble millor, sinó un poble més consensuat.

Propostes com la recollida selectiva porta a porta, la potenciació de l’energia renovable, elements de pressió per a la millora de la sanitat, millor coordinació dels serveis socials… I moltes propostes més.

Aprofitam per convidar-vos a la pròxima assemblea del dia 7 de març, en la qual tractarem: Educació, Cultura, Oci, Immigració, Joventut, Esports i Promoció turística. Vos hi esperam!10987660_792651297487157_6589212693397054677_o