Antoni Simó Tomàs: “Gràcies a Crestatx poètic la cultura és més a prop de tothom”

MÉS per sa Pobla posa en valor “el ferm compromís” de persones com Antoni Gost o Antoni Torrens en el foment de la cultura popular poblera

Intervenció d’Antoni Simó Tomàs durant l’acte

La XIX edició del festival Crestatx poètic celebrat ahir a l’esplanada de l’oratori va congregar més de 300 assistents en una cita que retia homenatge a don Rafel Socies. El públic assistent va poder delectar-se d’un recital poètic a càrrec de Bartomeu Mestre ‘Balutxo’, Delfí Mulet, Antònia Font i poetes i poetesses d’Adaia Edicions. La novetat la va incorporar Escaire Produccions, un projecte audiovisual dels poblers Joan Torrens i Pere Plomer. Antoni Morell, cuiner professional, va afegir el toc culinari amb la seva “gastronomia poètica” i, finalment, el grup Caspary va ambientar la vetllada amb la seva música d’estil indie.

Membres de MÉS per sa Pobla juntament amb el nou DG de Política Lingüística del Govern, Lluís Segura

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de sa Pobla, Antoni Simó Tomàs (MÉS), va dir que “gràcies a la iniciativa del Crestatx poètic la cultura és més a prop de tothom” i, seguit, va afegir: “persones com Antoni Gost o Antoni Torrens són clars exemples de compromís ferm amb el foment de la cultura popular poblera”. Tomàs va encoratjar al Col·lectiu sa Negreta, com a “hereu” de la iniciativa cultural, a continuar “amb la mateixa bona tasca realitzada aquests 19 anys passats”